Week 6: schattige babyfoto’s en sexy vinyl

We zijn op het punt beland dat er weer lekker veel routine zit in onze weken. School, werk en alle overige klussen zijn alweer helemaal ingeburgerd in ons systeem en dus zijn het niet de meest spectaculaire weken van het jaar. Gelukkig hebben we de foto’s nog. 

We kunnen er helaas niet omheen de komende week: Valentijnsdag. Veel bands en artiesten springen gretig op deze commerciële hype in en zo ook Brendon Urie’s Panic! At The Disco die maandag dit bericht aan ruim 3,4 miljoen volgers toonde. Verras je liefje met deze special P!ATD-merch, beschikbaar tot 14 februari. Nou, naast al de dertigduizend andere dingen waar je je schatje mee mag verrassen is ook dit natuurlijk weer een hartstikke leuk en origineel cadeau.

 

Het is al best een poos geleden dat Two Door Cinema Club zijn debuutalbum Tourist History uitbracht. Over zes dagen is het zelfs exact acht jaar geleden dat de eerste succesvolle langspeler van de Ierse indie-rockers op de markt verscheen. Om ons nog maar eens even bewust te maken van dit interessante feitje lieten de Ieren dinsdag dit plaatje aan ons zien. En wat een plaatje is het: Tourist History op spierwit vinyl. Het water loopt me in de mond!

Het afgelopen jaar waren ze veelvuldig te vinden op dit blog: de Engelse band Blaenavon. Ze brachten hun debuutalbum uit en gingen op tour maar momenteel lijkt het even wat rustiger omtrent de Britten te zijn. Mocht u zich afvragen wat Blaenavon dan aan het doen is aan het begin van dit jaar heb ik goed nieuws: afgelopen woensdag plaatste de band deze foto op Instagram waarop we zien dat zanger Ben Gregory even een fijn potje pool speelt. Van Blaenavon hoeven we zo te zien niet zo veel te verwachten de komende tijd.

 

Deze toffe foto verscheen donderdag op de Instagram-pagina van het Nederlandse DJ-duo W&W: een set in space! Samen met Steve Aoki werden Ward van der Harst en Willem van Hanegem (echt waar, de zoon van) op deze speciale zero gravity-experience gestuurd en daarmee zijn ze de eerste DJ’s die een heuse gewichtloosheidset draaiden. Misschien helpt deze ervaring ze de weg omhoog in de DJ Mag Top 100 weer te vinden: afgelopen jaar daalde het duo namelijk een plaats, van 13 naar 14.

 

Een aantal weken geleden postte we hier een feestelijke foto van Nathan Williams, de frontman van Wavves: zijn geliefde hond Chloe was jarig. Vandaag is het wederom feest. Ditmaal niet in Los Angeles, de thuisbasis van de getatoeëerde zanger, maar in Engeland bij de familie Watson. Lewis Watson’s neefje is vrijdag twee jaar oud geworden. Hoera! Gefeliciteerd! Om dit heuglijke feit te vieren plaatste de singer-songwriter deze schattige foto online met zijn kleine neefje waar ze allebei een speciale ode aan Tupac brengen. Supercute!

 

Dan: nieuws waar we blij van worden. Vorig jaar kwam er een vervelend bericht de wereld in dat Jordy Dijkshoorn een lange tijd uit de roulatie zou zijn vanwege een gebroken zesde nekwervel. Gelukkig is dat allemaal achter de rug en met deze foto liet De Likt zaterdag weten dat het nieuwste album bijna klaar is om beluisterd te worden. Tof nieuws omdat het al zo’n drie jaar geleden is dat De Likt’s eerste album op de markt kwam. We kunnen niet wachten!

Net als vrijdag is hier wederom een supercute bericht. Dit maal niet van Lewis Watson maar van St. Lucia. De Zuid-Afrikaan Jean-Philip Grobler heeft al een poosje geen nieuwe muziek meer uitgebracht en daar kan deze kleine zomaar eens de oorzaak van zijn. En zeg nou zelf: dat is ook wel begrijpelijk, toch? In ieder geval heeft deze kleine boreling St. Lucia’s slaapplaats overgenomen waardoor het nu wel eens nóg langer kan duren voordat onze muzikant weer fit genoeg is om nieuwe liedjes te maken. Bedankt hè.

Advertenties

Laat weten wat je van dit artikel vindt:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s