Week 17: beep beep I’m a sheep

Een feestweek, dat was week 17. Gevierd dat onze koning jarig was, lekker een extra dagje vrij: helemaal prima! Komende week wordt voor mij ook een feestweek aangezien ik maandag tot en met donderdag met mijn bips in de hoofdstad van de Tsjechische Republiek zit. Voordat het zo ver is moeten we natuurlijk nog even deze week doornemen in een gloedjenieuwe aflevering van De Spotlight Social.

Afgelopen jaar zag ik Matthew And The Atlas live op het Haldern Pop Festival. Ik druk me zacht uit als ik zeg dat ik er niet zo veel aan vond maar godzijdank waren er een hoop mensen in de Spiegeltent aanwezig die het wél konden waarderen. Voor al die enorme fans van de band heb ik goed nieuws: sinds maandag zijn er een zooitje limited edition CD’s in de verkoop gegaan tijdens de shows van Matthew And The Atlas. Grijp je kans, zou ik zeggen! Aan mij heb je in ieder geval zeker weten geen concurrent.

 

Plagiaat-alert! Of ja, weliswaar plagiaat van eigen bodem. Kunt u zich nog de wijze zin van Tchami van onze aflevering in week negen nog herinneren? Destijds verwende hij ons met een kekke foto met één of andere slimme tekst erbij geplakt. Dinsdag keek ik dus verbaasd op toen Tchami exact dezelfde foto op Instagram zette maar met een andere tekst. Dit keer heeft hij het over de ‘greatest truths’ die ‘always the hardest to hear’ zijn. Tja, daar trappen we nu natuurlijk niet meer in.

 

Zijn er nog fans geïnteresseerd in een toffe A-Trak action figure? Deze limited edition poppetjes schijnen in een ver verleden ooit op de markt te zijn gebracht. Woensdag plaatste de Canadese DJ deze toffe foto op Instagram met een super speciaal A-Trak verzamelpoppetje. Volgens de DJ zijn de poppetjes, gemaakt door Bernard Rollins, maar in een zeer beperkte oplage gemaakt en zwerven er maar een stuk of tien rond op deze wereld. Echt iets voor de ultieme collectors dus!

 

De heren van Glass Animals zijn lekker de wereld aan het rondreizen en komen nog steeds op leuke plekjes. Vaak mogen we genieten van de coolste posts met de meest interessante verhalen. Ook donderdag was het weer raak! Frontman Dave gaf ons hier misschien wel een voorproefje van een kersverse Glass Animals lyric met deze stoere foto waarin hij in een auto zit. We kunnen snel nieuw materiaal van de band verwachten als ik het zo zie!

 

DJ’s stelen geregeld de show met hun hoogstpersoonlijke privé jets of een gigantische karavaan aan manschappen die met hen meereizen. Marshmello heeft ook zijn best gedaan en zit hier op een enorme Marshmello-SUV, zo liet hij vrijdag zien op Instagram. Met zijn speciale Marshmello-outfit en nog wat overige Marshmello-merch is hij helemaal klaar voor de apocalypse, aldus de DJ himself. Nou, laat maar komen dan. Eens zien of ‘ie zo lang zal overleven in die spierwitte outfit.

 

The Horrors hebben niet echt goede ervaringen met shows in Mexico City. Deze zaterdag was het weer zo ver en mocht de Britse rockband weer eens afreizen naar Mexico. De afgelopen keer dat de rockers in de grote stad speelden hadden ze last van een aardbeving en dit keer worden ze geteisterd door een hagelstorm. Het is ook altijd wat! Gelukkig lijkt de hagelstorm vrij snel overgewaaid te zijn want op de foto die ze op Instagram plaatsten schijnt het zonnetje alweer volop.

 

Het is geen geheim dat gitaristen soms rare dingen kunnen doen met het instrument. Met hun tong de snaren betasten of een gek dansje doen met een gitaar om hun nek. Gitarist Paul Jason Klein van de Amerikaanse indie-popband LANY laat zondag zien dan hij wel iets heel knaps kan: breakdancen én gitaarspelen op hetzelfde moment. Dat gaat mij met m’n drumstel in ieder geval zeker niet lukken. Angus Young eat your heart out!

Advertenties

Laat weten wat je van dit artikel vindt:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s