Week 19: de allergrootste fan van Dirk Kuyt

De negentiende week van 2018 zit erop. Nu ik iedere zondag met deze rubriek aan de slag ben merk ik pas echt goed hoe snel het jaar kan gaan. Morgen word ik in de twintigste week éénentwintig jaar oud. Zucht. Eénentwintig. Nu ik dit zo opschrijf merk ik pas hoe oud ik word. Geintje natuurlijk, voordat ik haatmails krijg over dat ik niet moet zeuren en ik nog hartstikke jong ben. Goed, back to business. Tijd voor een nieuwe aflevering van De Spotlight Social. Eens zien of we onze artiesten weer goed hebben kunnen stalken deze week.

De week begon maandag goed voor onze Nederlandse rapvriend Joost: hij ontmoette een grote held van hem. Niemand minder dan Dirk Kuyt staat op de foto met de jonge rapper en YouTuber uit Stiens, Friesland. In een post op Instagram liet hij weten altijd fan te zijn geweest van de oud-voetballer. Zo had Joost shirtjes met zijn naam erop en wordt Kuyt geregeld benoemd en bezongen in de video’s en liedjes van Joost. Een echte topdag voor Joost!

 

The 1975 doet meestal nogal geheimzinnig zodra ze nieuw materiaal aankondigen. De band rondom Matty Healy plaatste bij het uitbrengen van het meest recente album I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it enkel en alleen roze vlakken als profielfoto’s en headers op de sociale media en ook nu lijkt het weer raak met een eigenzinnige aankondiging dinsdag op Instagram. De tekst ‘’A brief inquiry into online relationships’’ zou zomaar een nieuwe albumtitel kunnen zijn.

 

Als je artiest en model bent moet je natuurlijk geregeld je muzikale carrière even on hold zetten voor de nodige photoshoots. Woensdag was het voor Ansel Elgort weer eens raak: hij mocht poseren voor de camera. Echter, dit keer had ‘ie wel een hele bijzondere fotograaf: zijn eigen vader! De 77-jarige Amerikaanse vader van Ansel is van oorsprong fotograaf en voornamelijk bekend vanwege zijn werk voor Vogue. Maar al te graag legt hij zijn eigen zoon nog vast op de gevoelige plaat.

 

De Litouwse zangeres Beatrich houdt wel van een beetje spanning. De jongedame zag kansen met haar twee nieuwe vrienden: een parmantige papegaai en een tropische toekan. Hoogstwaarschijnlijk was de artieste, op deze foto vast en zeker een beetje gesponsord door Calvin Klein, donderdag gewoon op bezoek bij de plaatselijke dierentuin in Vilnius. Cool is het in ieder geval wel. Echt ontspannen ziet ze er alleen niet uit.

 

Beroemd zijn is soms lastig. Niet meer rustig over straat, constant paparazzi om je heen en je wordt dag in dag uit op de voet gevolgd door je fans. Denk je dus even lekker rustig naar de film te kunnen, word je constant weer afgeleid door vervelende vrienden. Het zat The Weeknd deze vrijdag ook niet mee. Hij mocht zich melden op het filmfestival in Cannes in zijn keurige zwarte pak en wilde naar eigen zeggen ‘’gewoon lekker een filmpje pakken.’’ Ik heb met hem te doen.

 

Sommige mensen hebben op zaterdag een kater, anderen moeten hard aan het werk. Sommige mensen gaan weekendjes weg en weer anderen gaan op familiebezoek. Godzijdank blijven er ook mensen over die lekker op hun vrije zaterdag een potje gaan shoppen. Ronnie Flex mogen we gerust in de laatste categorie plaatsen. De rapper uit Capelle aan den IJssel plaatste deze foto dit weekend op Instagram en aan de caption te zien is dit zeker niet de eerste keer dat de populaire Nederlandse rapper in een kledingwinkel te vinden is.

 

Onze Zuid-Afrikaanse vriend Jack Parow was deze week in Nederland! De rapper, vooral bekend vanwege zijn hit Cooler As Ekke uit 2010, trad op 5 mei op een aantal bevrijdingsfestivals, schoot een nieuwe videoclip in ons land en liet zaterdag weten op het Amsterdamse foodfestival Rollende Keukens aanwezig te zijn. Aan al die gezelligheid komt natuurlijk een eind en voor Jack Parow was dat vanmorgen vroeg toen hij businessclass terugvloog naar Zuid-Afrika. Met een kater, welteverstaan. Al dat feesten gaat je niet in de koude kleren zitten.

Advertenties

Laat weten wat je van dit artikel vindt:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s