Over

De Spotlight is een muziekblog dat zich niet specificeert en beperkt tot genres en artiesten. Op De Spotlight maak je kennis met opkomend en onbekend talent, kun je genieten van interviews en concertverslagen en lees je elke week vaste rubrieken als o.a. Vers Gespot. Eens in de zoveel tijd schuift er een gastcolumnist aan die zijn kijk op de muziekwereld geeft. Is er een interessant festival of evenement? Je leest er alles over op De Spotlight.

Wie ik ben? Ik ben Gijs Hoogland, 20 jaar oud en fervent muziekliefhebber. Ik ben sinds 2011 radiopresentator in mijn woonplaats Hoorn. In december 2011 ben ik begonnen bij Radio Hoorn. Na bijna anderhalf jaar hier een programma gemaakt te hebben ben ik overgestapt naar internetstation Radio 501. Hier heb ik tussen maart 2013 en juli 2015 ruim 400 shows gemaakt. In maart van 2016 ben ik samen met twee goede vrienden een eigen internetradiostation gestart: Backstage Radio. Bij dit station vervul ik de rollen als oprichter, bestuurslid en programmamaker. Naast mijn befaamde programma Hoog Tijd Voor Hoogland (elke maandag- en dinsdagavond tussen 21:00-23:00) presenteer ik iedere zondagavond tussen 22:00-23:00 In de Spotlight op Backstage Radio: een programma dat zich volledig focust op dit blog! Zo leer je alle nieuwe, onbekende muziek nog eerder kennen.

In 2017 heb ik mijn studie Mediaredactie aan het Mediacollege te Amsterdam afgerond. Ik werk voor XITE als Music Video Spotter, presenteer af-en-toe een popquiz en speel graag drums op mijn drumstel. Voel je vrij op de website en ontdek de tofste muziek, want dat is waar het om gaat!

Ik heet je van harte welkom op De Spotlight!

Gijs

Volg ons op Twitter: @despotlightblog @Gijs_Hoogland 
Volg ons op Instagram: @despotlightblog @gijshoogland
Check Backstage Radio: www.backstagelive.nl
Mail ons: info@despotlight.nl

Advertenties

Laat weten wat je van dit artikel vindt:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s